Referenties

Interim Directie bij Twente Milieu N.V., een overheid gedomineerd bedrijf met momenteel 7 aandeelhoudende gemeenten, te weten: Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Hof van Twente, Losser en Borne. Voor en met deze gemeenten organiseert Twente Milieu de Afvalinzameling en beheer openbare ruimte in meest uitgebreide zin des woords. Er werken ca. 240 mensen in vaste dienst en er is een flexibele schil van ca. 70 medewerkers.
In opdracht van de RvC is een reorganisatie proces opgestart, dat in oktober/november 2014 werd ingevoerd. De organisatie is gekanteld van lokatiegestuurd naar werkgerelateerd. In het kader van kostenbesparingen is de organisatie slanker en doeltreffender gemaakt. Meer nadruk op efficiency, maar ook op Beheer Openbare Ruimte (BOR of IBOR). Relatie met opdrachtgevers en aandeelhouders is sterk verbeterd, evenals de verbinding OR - RvC en MT. Aanzet gegeven tot een herijking van de strategie voor de komende 5 - 10 jaar.
Duur van de opdracht: 20 maanden.

TCSI produceert een complete range van innovatieve producten die wereldwijd worden verkocht via lokale distributeurs. De Representatives zijn de hoeksteen van de internationale organisatie. Zij zijn verantwoordelijk voor de ondersteuning van de lokale distributeurs bij hun Direct Sales en Marketing. TPI Nederland begeleidt de Representatives in hun omslag naar Dealer Account Manager met een tweede graads alles omvattende meerdaagse commerciële training en coaching on the job.

Welling Bouw heeft de strategische keuze gemaakt voor het concernbreed invoeren van "lean bouwen". Dit heeft belangrijke consequenties voor de interne organisatie, de uitvoerders en voor de samenwerking met onderaannemers. TPI Nederland heeft een nieuwe merkstrategie ontwikkeld dat het uitgangspunt is voor interne en externe verander- en motiveringprogramma's. De merkstrategie beschrijft de (vernieuwde) waarden, positionering en merkkarakter, de marketingfocus en de propositie van Welling Bouw|Vastgoed.

Azuur biedt ondersteuning aan HBO en WO studenten met Autisme. De nadruk van de dienstverlening ligt op organisatie, planning en communicatie m.b.t. de studie en alle randzaken daar omheen. TPI Nederland heeft meegewerkt aan het ondernemingsplan en van daaruit een merkstrategie ontwikkelt. Dit is vertaald in tactische en operationele plannen op het gebied van marketing en communicatie.

Teamcoaching MT mbv de Birkman-methode
IBN Facilitair is een multi-service Social Enterprise en biedt zes soorten facilitaire diensten, uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Er wordt gewerkt volgens een duurzaam verdienmodel waarin de mensen centraal staan, hét principe van een Social Enterprise. In 2006 sloot IBN Facilitair een joint venture met Vebego.

Teamcoaching MT mbv de Birkman-methode
Dar is een bedrijf met een zeer breed dienstenpakket op het gebied van afvalbeheer en beheer openbare ruimte. Daarmee is de zorg via één loket geregeld. Zo is Dar naast afvalinzamelaar ook adviseur, gladheidbestrijder, riool-, kolken- en vetputreiniger, ongediertebestrijder en terrein- en straatreiniger. Dus alles zorgeloos fris vanuit één loket. Naast particulieren, organisaties en instellingen maakt een groot aantal gemeenten gebruik van de dienstverlening van Dar.

Product Introductie Bosman-concept
Een stoma, wond, diabetes, incontinentie of urologische problemen. Deze aandoeningen hebben een grote impact op uw dagelijks leven. Met de juiste hulpmiddelen en deskundig advies kunt u de draad weer oppakken. Bosman helpt u daarbij. Wij leveren medische hulpmiddelen, ondersteuning en advies aan mensen met een stoma, wond, diabetes en urologische problemen. En aan zorginstellingen en professionals. Samen hebben we hetzelfde belang: ervoor zorgen dat u de best mogelijke zorg krijgt.

Commerciële Workshops
Begonnen in 1958 als schoonmaakbedrijf, inmiddels zo veel meer dan dat. Met een grote diversiteit aan diensten en zo’n 2.000 specialisten omringen we u met alle zorg, aandacht en vakmanschap die nodig is bij calamiteiten en in de facilitaire dienstverlening.

Training ‘How to handle objections’
Terumo Europe is a core player in the EMEA (Europe, Middle East and Africa) healthcare market by providing best in class quality products and services.
We are a strong actor of Terumo Group by contributing to innovation and sustainable growth. We conduct business locally while pursuing a unified EMEA strategy.

Training Presentatie Technieken
Emdamed is één van de meest gerespecteerde leveranciers in de gezondheidszorg. Deze positie is mogelijk door het inspelen op de wensen van de medische professional. Dit in combinatie met het voldoen aan de juiste producten en het hebben van een toegewijde sfeervolle en dynamische organisatie. De familiaire bedrijfscultuur is erg belangrijk en wordt door de klanten gezien als grote en onderscheidene toegevoegde waarde. Een toegewijd team dat garant staat voor kwaliteit van de producten en dienstverlening.

Coaching
ARN levert jaarlijks ongeveer 160.000 MWh elektriciteit aan het openbare net en bijna 700 TJ warmte aan externe afnemers. Om dit te realiseren, accepteert ARN op jaarbasis zo'n 550.000 ton afval. De asresten die na het verbrandingproces overblijven, worden verwerkt als funderingsmateriaal in de wegenbouw. Kortom, met de modernste technieken probeert ARN BV op optimale wijze energie te produceren en tegelijkertijd de afvalberg, die wij met z'n allen produceren, te verkleinen. En wel zodanig dat ons milieu zo min mogelijk belast wordt.

OP WEG NAAR TOTAL PERFORMANCE IMPROVEMENT?

Klik hier
Website laten maken door Modual.